Menu

Stage

Jij zoekt een stageplek?
Wij zoeken talent!

Ontwikkel jezelf bij Helicon!

Helicon zoekt enthousiaste stagiairs van lerarenopleidingen. Stagiairs die houden van uitdagingen en zelfstandig werken. Een stage in het beroepsonderwijs betekent namelijk geen kant en klaar lesprogramma gericht op één vak. In ons onderwijs zijn zowel de beroepsgerichte als de AVO-vakken, zoals taal en rekenen, belangrijk. De periode en de duur van de stage zijn altijd bespreekbaar.

Wat bieden we?

We willen graag investeren in jou! Wij bieden je een kijkje in de keuken van een innovatieve onderwijsorganisatie. We zorgen voor goede stagebegeleiding en we bieden je natuurlijk een stagevergoeding. Kortom: bij Helicon kun je je ontwikkelen en je kunt ervaren hoe het is om bij onze organisatie te werken. En misschien bevalt het ons beiden zo goed, dat we gezamenlijk besluiten met elkaar verder te gaan.

Wat ga je doen?

De taken die je uitvoert zijn kerntaken op het gebied van onderwijs: lesgeven, begeleiden, coachen en beoordelen van leerlingen en het ontwikkelen van lesprogramma’s. Ook het meedraaien in projecten behoort tot de mogelijkheden. We waarderen het dus als je je breed wilt oriënteren in onze organisatie, als je interesse hebt voor de verscheidenheid aan vakken, voor zowel vmbo als mbo en voor zowel lesgeven als het ontwikkelen van onderwijsprogramma’s en projecten en onderzoeksvragen. Een stage op meerdere van onze scholen is mogelijk.

Contact en meer info

Heb je interesse in een stage? Stuur dan een mail naar stage@helicon.nl. We nemen vervolgens contact met je op en brengen je in contact met een vestiging. De vestiging onderzoekt samen met jou de mogelijkheid tot plaatsing.

Geef in je mail aan:

Huidige oproepen

Stagiair gezocht voor Helicon MBO Boxtel

Deel deze pagina opDelen