Menu
Helicon VMBO Nijmegen

Docent Nederlands

0,8 fte
Sluitingsdatum: 29 april 2021

Voor onze vmbo-school in Nijmegen zijn we met ingang van het schooljaar 2021/2022 op zoek naar een docent Nederlands, in eerste instantie tijdelijk in verband met vervanging verlof. In overleg is er dit schooljaar ook al ruimte voor 0,2-0,4 fte.

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was!

Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam.  We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Helicon VMBO Nijmegen is een kleine school waar je elkaar snel leert kennen. De school is er voor leerlingen die graag met dieren en planten werken en meer ‘doener’ zijn dan ‘stilzitter’.

Helicon VMBO Nijmegen is sterk in beweging op het gebied van onderwijs. De school wil zich ontwikkelen richting de volgende visie: ‘In de groene leef- en leeromgeving vormen ervaringen het startpunt van leren. De leerling kiest met aandacht voor zichzelf en de ander zijn eigen pad.’ 

Onze missie is: de school wil jongeren vanaf 12 jaar algemene en beroepsvoorbereidende persoonlijkheidsvorming bieden. Zodat je in de maatschappij je eigen plaats vindt.

Wil jij écht van betekenis zijn voor vmbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? En denk je daarnaast ook graag mee over de verdere ontwikkeling van onze school? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Wat ga je doen?


Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.915 en maximaal € 4.359 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is tijdelijk, in verband met vervanging verlof. Door het grote aantal nieuwe aanmeldingen, kan het zijn dat er meer vacatureruimte vrij komt.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Arjo Heij teamleider VMBO Nijmegen via 024-3550642 en/of per mail a.heij@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van vmbo sollicitatie docent Nederlands uiterlijk 29 april 2021 naar vacaturesvn@helicon.nl  

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zullen de gesprekken via Microsoft Teams (of een andere manier) plaats vinden. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen