Menu
Helicon VMBO Nijmegen

Tuinman / dierverzorger

0,5 fte
Sluitingsdatum: 2 november 2020

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was!

Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon VMBO Nijmegen is een kleine, gezellige school, waar je elkaar makkelijk leert kennen. Bij ons is persoonlijke aandacht héél belangrijk. In het vmbo bereiden we leerlingen voor op een vervolgopleiding zodat ze in de maatschappij hun eigen plaats vinden.

De tuinman / dierverzorger zorgt voor het onderhoud van het terrein  (kas, bosje, tuin, bestrating, bloemperken, en bestratingen en zorgt dat gebruikte tuingereedschappen en machines periodiek onderhouden worden. Als dierverzorger ben je ook verantwoordelijk voor de verzorging van de dieren en dierverblijven conform de richtlijnen die behoren bij het welzijn van de betreffende schooldieren.

Wat ga je doen?


Wat vragen we van je en/of ben je bereid te leren?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 4 van de cao mbo minimaal € 1.828,- en maximaal € 2.561,- bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan interne opleidingsmogelijkheden om je kennis op het gebied van de buitenruimte te vergroten. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dionne Tiggelovend via d.tiggelovend@helicon.nl 

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV uiterlijk 2 november 2020 naar vacaturesvn@helicon.nl

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zullen de gesprekken via Microsoft Teams (of een andere manier) plaats vinden. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen