Menu
Helicon VMBO Nijmegen

Dierverzorger

0,2 fte (evt. 0,1 fte ook mogelijk)
Sluitingsdatum: 15 september 2019

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien zodat onze leerlingen en studenten kunnen groeien.

Helicon VMBO Nijmegen is op zoek een collega die ons team komt versterken om in de weekenden en schoolvakanties de dieren te verzorgen. Het betreft 48 weekend dagen (zaterdag of zondag), en alle schoolvakanties om de dag. Ongeveer 4 uur per keer. We zijn op zoek naar een collega met praktijkervaring.

We hebben voor jou een frisse, persoonlijke en ondernemende school in de aanbieding die kwaliteit, innovatie en ondernemerschap hoog in het vaandel heeft staan. Voor meer informatie over de organisatie en opleidingen Dier: zie www.helicon.nl

Wat ga je doen?


Wat vragen we van je?


Verder vinden we het belangrijk dat je je herkent in de volgende karakterschets: teamplayer, maatschappelijk betrokken, doorzetter, ondernemend, empathisch, doortastend en reflecterend.

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 4 van de cao mbo, minimaal € 1.768 en maximaal € 2.478 bij een full time benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Arjo Heij, teamleider Helicon VMBO Nijmegen, a.heij@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van dierverzorger dierverblijven vóór 15-9-2019 naar vacaturesvn@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen