Menu
Helicon VMBO Kesteren

Orthopedagoog

0,5 fte
Sluitingsdatum: 14 mei 2021

Voor onze vmbo-school in Kesteren zijn we met ingang van 1 september 2021 op zoek naar een orthopedagoog, tijdelijk in verband met vervanging verlof.

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was! Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam. We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Helicon VMBO Kesteren is dé excellente school in Neder Betuwe! Onze school wil echt van betekenis zijn voor onze leerlingen. Wij willen onze leerlingen laten groeien door het stimuleren van samenwerken, reflectie en ondernemerszin. Wij doen dit in een uitdagende leeromgeving waarin er aandacht is voor de verschillende manieren van leren. Dit is wat wij goed onderwijs noemen en dat vinden wij net als een sterke leerlingbegeleiding belangrijk.

Het doel van Helicon VMBO Kesteren gaat verder dan het behalen van het examen. De school is er trots op dat er waar mogelijk maatwerk is op elk niveau, op elk moment en op elke plek. Wij kijken verder dan de mogelijkheden die een regulier vmbo biedt. Wij bieden ieder kind de kans op een succesvol resultaat en geluk gedurende zijn of haar tijd op school. Alles wat aandacht krijgt, groeit!

De orthopedagoog begeleidt individuele leerlingen die door de zorgcoördinator zijn doorverwezen, voert (voor)onderzoek uit in het kader van eventueel noodzakelijke nadere probleemtaxatie en diagnostiek en verstrekt handelingsgerichte adviezen. De orthopedagoog adviseert teamleiders en directeur betreffende de verdere ontwikkeling van de integrale leerlingenzorg. De orthopedagoog is onderdeel van het Interne Zorgteam (IZT) en neemt deel aan interne- en externe overleggen over onze leerlingenzorg. 

Wil jij écht van betekenis zijn voor vmbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Dan ben jij de enthousiaste collega die we zoeken!

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 11 van de cao mbo minimaal €  3.331,- en maximaal €  4.939,- bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in tijdelijk, in verband met vervanging verlof.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op Marieke Hulsbergen, directeur Helicon VMBO Kesteren, m.hulsbergen@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV uiterlijk 14 mei 2021 t.a.v. Marieke Hulsbergen, onder vermelding van sollicitatie orthopedagoog, naar vacaturesvk@helicon.nl  

De gesprekken vinden plaats op vrijdag 26 mei 2021.

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zullen de gesprekken via Microsoft Teams (of een andere manier) plaats vinden. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen