Menu
Helicon VMBO Kesteren

Onderwijsassistent

0,8-1,0 fte
Sluitingsdatum: 29 april 2021

Voor onze vmbo-school in Kesteren zijn we met ingang van het schooljaar 2021-2022 op zoek naar een onderwijsassistent. 

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was! Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam. We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Helicon VMBO Kesteren is dé excellente school in Neder Betuwe! Onze school wil echt van betekenis zijn voor onze leerlingen. Wij willen onze leerlingen laten groeien door het stimuleren van samenwerken, reflectie en ondernemerszin. Wij doen dit in een uitdagende leeromgeving waarin er aandacht is voor de verschillende manieren van leren. Dit is wat wij goed onderwijs noemen en dat vinden wij net als een sterke leerlingbegeleiding belangrijk.

Het doel van Helicon VMBO Kesteren gaat verder dan het behalen van het examen. De school is er trots op dat er waar mogelijk maatwerk is op elk niveau, op elk moment en op elke plek. Wij kijken verder dan de mogelijkheden die een regulier vmbo biedt. Wij bieden ieder kind de kans op een succesvol resultaat en geluk gedurende zijn of haar tijd op school. Alles wat aandacht krijgt, groeit!

Sinds 2019 hebben we een TOM-klas, een Traject Op Maat. Hierin werken we samen met een VSO-school uit de regio. Een VSO-docent begeleidt leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben om te kunnen deelnemen aan het reguliere onderwijs en coacht docenten om deze begeleiding in de klas te kunnen bieden. Vanwege uitbreiding van de TOM-klas zijn we op zoek naar een onderwijsassistent.

Ben jij een zelfstandig denkende duizendpoot, een teamplayer die van waarde wil zijn binnen een enthousiast, innovatief team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?


Verdere invulling van je taken in overleg met de teamleider. 

Wat vragen we van je?


Verder vinden we het belangrijk dat je je herkent in de volgende karakterschets: Empathisch, humor, coachend, doorpakkend, geduldig en reflecterend. 

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling geschiedt in de functie van onderwijsassistent in salarisschaal 5 van de cao mbo minimaal € 1.865,- en maximaal € 2.686,- bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk met, bij goed functioneren, uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Machteld Kok via 0488-481310 of per mail t.lenkens@helicon.nl  

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van vmbo sollicitatie docent wiskunde uiterlijk 29 april 2021 naar vacaturesvk@helicon.nl

De gesprekken vinden plaats op maandag 17 mei 2021.

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zullen de gesprekken via Microsoft Teams (of een andere manier) plaats vinden. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen