Menu
Helicon VMBO Eindhoven

Remedial teacher

0,7-0,8 fte
Sluitingsdatum: 20 juni 2021

Voor onze vmbo-school in Eindhoven zijn we op zoek naar een Remedial teacher.

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was! Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam.  We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Helicon VMBO Eindhoven is een kleine, gezellige school, waar je elkaar makkelijk leert kennen. Bij ons is persoonlijke aandacht héél belangrijk. Onze school bereidt leerlingen voor op een vervolgopleiding zodat ze in de maatschappij hun eigen plaats vinden. Onze doelen richten zich op algemeen onderwijs, beroepsvoorbereiding én opvoeding.

We zoeken een Remedial teacher i.v.m. het vertrek van onze huidige Remedial teacher. Daarnaast gaan we komend jaar aan de slag met het Nationaal Programma Onderwijs. Dit vraagt ook extra inzet van de Remedial teacher. 

Wat ga je doen?


Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling geschiedt in de functie docent LB van de cao mbo minimaal € 2.915 en maximaal € 4.359 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling van 0,5-0,6 fte en een deel van 0,2-0,3 fte is op projectbasis.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hans van Rijt, teamleider, via h.vanrijt@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV uiterlijk 20 juni 2021 onder vermelding van sollicitatie remedial teacher, naar vacaturesve@helicon.nl  

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zullen de gesprekken via Microsoft Teams (of een andere manier) plaats vinden. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen