Menu
Helicon MBO EindhovenHelicon VMBO Eindhoven

Orthopedagoog

0,4-0,6 fte
Sluitingsdatum: 20 juni 2021

Voor onze vmbo-school in Eindhoven zijn we op zoek naar een orthopedagoog.

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was! Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam.  We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Helicon (V)MBO Eindhoven is een kleine, gezellige school, waar je elkaar makkelijk leert kennen. Bij ons is persoonlijke aandacht héél belangrijk. Onze school bereidt leerlingen voor op een vervolgopleiding zodat ze in de maatschappij hun eigen plaats vinden. Onze doelen richten zich op algemeen onderwijs, beroepsvoorbereiding én opvoeding.

De orthopedagoog heeft een ondersteunende en adviserende rol binnen de school. Daarnaast voert hij/ zij (voor) onderzoek uit in het kader van eventueel noodzakelijke nadere probleemtaxatie en diagnostiek en verstrekt handelingsgerichte adviezen. De orthopedagoog is lid van het zorgteam en werkt nauw samen met de zorgcoördinator. Hij/ zij is betrokken bij ontwikkelingen van de integrale leerlingenzorg en neemt deel aan interne- en externe overleggen over onze leerlingenzorg.

Wil jij écht van betekenis zijn voor vmbo-leerlingen en mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Dan ben jij de enthousiaste collega die we zoeken!

Wat ga je doen?


Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 11 van de cao mbo minimaal €  3.331,- en maximaal €  4.939,- bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk met uitzicht op verlenging. Deel van de benoeming is structureel en een deel in het kader van het NPO programma.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hans van Rijt, teamleider, via h.vanrijt@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV uiterlijk 20 juni 2021 onder vermelding van sollicitatie orthopedagoog, naar vacaturesve@helicon.nl  

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zullen de gesprekken via Microsoft Teams (of een andere manier) plaats vinden. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen