Menu
Helicon MBO EindhovenHelicon VMBO Eindhoven

Medewerker leerlingenopvang

0,8 fte
Sluitingsdatum: 2 december 2020

Voor onze (v)mbo-school in Eindhoven zijn we op zoek naar een medewerker leerlingenopvang / Reboundklas i.v.m. vervanging verlof.

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was!

Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon (V)MBO Eindhoven is een gezellige school, waar je elkaar makkelijk leert kennen. Bij ons is persoonlijke aandacht héél belangrijk. In het vmbo bereiden we leerlingen voor op een vervolgopleiding zodat ze in de maatschappij hun eigen plaats vinden. Onze doelen richten zich op algemeen onderwijs, beroepsvoorbereiding én opvoeding.

Onze uitgangspunten:

Wat ga je doen?


Wat vragen we van je en/of ben je bereidt te leren?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling geschiedt in de functie van instructeur salarisschaal 7 van de cao minimaal € 2.053 en maximaal € 3.083 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. De aanstelling betreft vervanging in verband met verlof van 23 januari tot 14 mei met mogelijk verlenging voor 0,2 fte tot einde schooljaar.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hans van Rijt, teamleider, per e-mail h.vanrijt@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van sollicitatie instructeur, uiterlijk 2 december 2020 naar vacaturesve@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen