Menu
Helicon MBO EindhovenHelicon VMBO Eindhoven

Coördinator mbo

0,7 - 0,8 fte
Sluitingsdatum: 2 november 2020

Voor de vestiging van Helicon Opleidingen in Eindhoven zijn we op zoek naar een coördinator mbo van 01-10-2020 tot 01-08-2021

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze leerlingen groeien.

Als je bij Helicon wilt werken, weet je collega’s te inspireren, ben je ambitieus, vormt beroepsgericht onderwijs een uitdaging voor je en wordt jouw manier van werken gekenmerkt door een sterke proactieve houding. Daarnaast ben je persoonlijk in je contact met anderen en samenwerkingsgericht.

Context
Binnen de vestiging Helicon Eindhoven werken we in onderwijsteams geformeerd rondom de leerlingen en studenten. Het team is samen verantwoordelijk voor het onderwijs van verschillende opleidingen. Binnen ons mbo team zijn we op zoek naar een inspirerende, deskundige coördinator die ons kan komen versterken. Jouw werk bestaat uit het coördineren van het onderwijsteam ten aanzien van dagelijkse werkzaamheden in samenwerking met de teamleider en het coördineren van de voortgang van de opgestelde ontwikkelplannen ten aanzien van de kwaliteitsagenda van Helicon. Onze huidige plannen richten zich op de doorontwikkeling van ons onderwijsconcept en doorontwikkeling van de begeleidingsstructuur.

Wat ga je hoofdzakelijk doen als coördinator mbo?


Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling geschiedt in de functie docent LB, salarisschaal 10 van de cao mbo minimaal € 2.915,- en maximaal € 4.359,- op basis van een fulltime dienstverband van 36,86 uur per week. Benoeming is tijdelijk tot het einde van het schooljaar. Bij goed functioneren en voortzetten van de projecten is verlenging van één schooljaar mogelijk.

De dagen waarop we je minimaal willen inzetten zijn dinsdag- en donderdagmiddag. De overige tijd is in overleg flexibel in te zetten. Uiteraard is er de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Pim van de Plas, teamleider mbo Eindhoven, p.vandeplas@helicon.nl.  

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van sollicitatie coördinator mbo, uiterlijk 2 november 2020 naar vacaturesve@helicon.nl

De eerste ronde gesprekken vinden plaats op vrijdag 6 november na 13.00u. Mogelijk worden deze gesprekken online gevoerd via Microsoft Teams.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen