Menu
Helicon MBO EindhovenHelicon VMBO Eindhoven

Tuinman

(0,4 – 0,6 fte)
Sluitingsdatum: 15 september 2019

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien zodat onze leerlingen en studenten kunnen groeien.

Helicon VMBO-MBO Eindhoven is per direct op zoek naar een tuinman. De Tuinman zorgt voor het onderhoud van onze kassen, gazons, bloemperken, en bestratingen en zorgt ervoor dat gebruikte tuingereedschappen en machines periodiek onderhouden worden. 

Wat ga je doen?


Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 4 van de cao mbo, minimaal € 1.768,- en maximaal € 2.478,- bruto per maand bij een fulltime benoeming.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dhr. Pim van de Plas, teamleider, via p.vandeplas@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van tuinman, uiterlijk 15 september 2019 naar vacaturesve@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen