Menu
Helicon MBO EindhovenHelicon VMBO Eindhoven

Docent Dierverzorging

0,7 - 0,9 fte
Sluitingsdatum: 26 juli 2021

Voor onze (v)mbo-school in Eindhoven zijn we met ingang van 1 augustus tot en met 31 december 2021 op zoek naar een Docent Dierverzorging. Na de zwangerschapsvervanging blijft er nog een kleine vacature over van ongeveer 0,25 fte tot 31 juli 2022. 

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.

Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon wordt je een nog betere professional dan je al was!

Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon (V)MBO Eindhoven is een kleine, gezellige school, waar je elkaar makkelijk leert kennen. Bij ons is persoonlijke aandacht belangrijk. In het vmbo bereiden we leerlingen voor op een vervolgopleiding zodat ze in de maatschappij hun eigen plaats vinden. In het mbo leiden we studenten op tot een professionele medewerker en bereiden hen waar nodig voor op een vervolgopleiding. Onze doelen richten zich op algemeen onderwijs, beroepsvoorbereiding én opvoeding.

Wil jij écht van betekenis zijn voor leerlingen en studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? En denk je daarnaast ook graag mee over de verdere ontwikkeling van onze school? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam. We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta en zal daarmee het grootste groene mbo van Nederland gaan vormen. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Wat ga je doen?


Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo indien je bevoegd bent in je vakgebied, minimaal € 2.915 en maximaal € 4.359 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. 

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan per email contact op met Pim van de Plas, teamleider, p.vandeplas@helicon.nl.

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van sollicitatie docent dierverzorging, uiterlijk 16 juli 2021 per e-mail naar vacaturesve@helicon.nl  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen