Menu
Helicon VMBO Den Bosch

Onderwijsassistenten

1,0 fte
Sluitingsdatum: 14 maart 2021

Voor onze vmbo-school in Den Bosch zijn we op zoek naar 2 onderwijsassistenten, ieder voor 0,5 fte.

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was! Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam.  We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Helicon VMBO Den Bosch staat voor kleinschalig VMBO Onderwijs. Je kunt impact maken op het leven van jongeren en maatschappelijk van betekenis zijn. De doelgroep op het vmbo is pittig en prachtig tegelijkertijd. Het is hard werken, zeker op piekmomenten. Maar, we doen het samen en na iedere tussensprint is er een vakantie.

Je krijgt volop de kans om jezelf door te ontwikkelen door scholingen die wij organiseren of die je zelf aandraagt. Er valt bij ons overal over te praten. En jij gaat dat gesprek ook actief aan.

We hebben hoge verwachtingen van jou. We willen je vertrouwen en samen gaan voor een duurzame wereld. Groen is volgens ons het nieuwe goud. Volgens jou ook?

Ben jij een zelfstandig denkende duizendpoot, een teamplayer die van waarde wil zijn binnen een enthousiast, innovatief team. Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?


Verdere invulling van je taken in overleg met de teamleider.

Wat vragen we van je?


Verder vinden we het belangrijk dat je je herkent in de volgende karakterschets: Empathisch, humor, coachend, doorpakkend, geduldig en reflecterend. 

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling geschiedt in de functie van onderwijsassistent in salarisschaal 5 van de cao mbo minimaal € 1.865,- en maximaal € 2.686,- bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk met, bij goed functioneren, uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Louis van Gerwen, teamleider, via l.vangerwen@helicon.nl   

Solliciteren? Stuur je brief en CV onder vermelding van sollicitatie onderwijsassistent vóór 14 maart 2021 naar vacaturesvb@helicon.nl.

Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zullen de gesprekken via Microsoft Teams (of een andere manier) plaats vinden. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen