Menu
Helicon Opleidingen

Technisch Voorzitter Centrale Examen Commissie

(0,1 fte)
Sluitingsdatum: 21 september 2019

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. De Helicon Stafdienst, gehuisvest in ’s-Hertogenbosch, heeft een ondersteunende en adviserende rol.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien zodat onze leerlingen en studenten kunnen groeien.

Helicon Stafdienst zoekt per direct een Technisch Voorzitter Centrale Examen Commissie MBO (0,1 fte). De Centrale Examen Commissie (hierna CEC) is een onafhankelijke commissie binnen Helicon die verantwoording aflegt aan het CvB met betrekking tot kwaliteitsborging van examinering en diplomering. De CEC borgt de kwaliteit door het bijwonen van examens, het nemen van steekproeven bij diplomabesluiten en het beoordelen van examenverantwoordingen. Daarnaast houdt de CEC zich bezig met het verlenen van vrijstellingen en het nemen van diplomabesluiten.

De CEC bestaat uit een technisch voorzitter (vacature), een secretaris (vacature), een secretaresse, vijf leden en een externe adviseur.

Wat ga je doen?

 

 Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een uitdagende taak voor een halve dag binnen de CEC. Je standplaats is ’s-Hertogenbosch en je werkt in ieder geval op donderdag.

De werkzaamheden zijn ingedeeld in salarisschaal 10 van de cao mbo (minimaal € 2.820,- en maximaal € 4.218,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling).

Word jij enthousiast van deze functie?
Dan komen we graag in contact met jou! De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hennie Leenders, secretaresse Centrale Examen Commissie, via h.leenders@helicon.nl.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV onder vermelding van sollicitatie Technisch Voorzitter CEC uiterlijk 21 september 2019 naar vacatures@helicon.nl

De gesprekken vinden plaats op donderdag 26 september tussen 13.00 en 16.00 uur en/of donderdag 3 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen