Menu
Helicon MBO Boxtel

Stagiair Techniek en mechanisatie gezocht voor Helicon MBO Boxtel

In de opleiding Techniek en mechanisatie van Helicon MBO Boxtel leiden wij jongeren op tot allround monteur mobiele werktuigen én technicus mobiele werktuigen. Binnen onze opleiding hebben wij stagemogelijkheden in de volgende vakgebieden: elektrotechniek, metaaltechniek, hydrauliek en motorentechniek. Je kunt hierbij denken aan het maken van technische lesmodellen, inbouwen van elektrische storingen in mobiele werktuigen, maken van E-learning modules, opzetten van technische trainingen of persoonlijke technische verdieping.

Mocht jouw stageopdracht binnen één of meerdere van deze vakgebieden vallen dan komen wij graag met jou in contact. Een enthousiast team van medewerkers zal jou begeleiden zodat jij je talent en interesses verder kunt ontwikkelen.

Ben jij als zelfstandige, leergierige en gemotiveerde student(e) geïnteresseerd? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar t.helsper@helicon.nl en vermeld je opleiding, duur van de stage, startdatum en een omschrijving van je stage- of afstudeeropdracht.

Deel deze pagina opDelen