Helicon Opleidingen

Senior netwerkbeheerder

1,0 fte
Sluitingsdatum: 16 april 2018

Zie jij het als een uitdaging om het Helicon netwerk te verbeteren? Is jouw dag geslaagd als je collega’s met je technische kennis goed hebt kunnen helpen? En heb je kennis van de door Helicon gebruikte IT systemen? Dan past de functie van netwerk engineer perfect bij jou. Om écht van betekenis te zijn voor leerlingen is het belangrijk dat ondersteunende systemen voor collega’s, leerlingen en ouders goed werken.

Wat ga je doen?


Wat verwachten wij van je ?

Wat vragen we van je?


Wat bieden we je ?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 9 (min. € 2.411,- en max. € 3.610,- bruto per maand bij een fulltime-aanstelling). 

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Start in overleg, graag zo spoedig mogelijk, voorkeur per 1 juni. Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op met Tom Backx, Hoofd Automatisering via t.backx@helicon.nl

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.  

Je sollicitatiebrief, voorzien van een duidelijke motivatie en een Curriculum Vitae, ontvangen we graag voor 16 april 2018 per e-mail: vacatures@helicon.nl.

Deel deze pagina opDelen