Menu
Helicon MBO Boxtel

Docent Nederlands en/ of rekenen

0,3 fte (grotere omvang is in overleg mogelijk in combi met andere locatie)
Sluitingsdatum: 23 augustus 2021

Voor onze mbo-school in Boxtel zijn we voor het schooljaar 2021-2022 op zoek naar een docent Nederlands en/of rekenen.

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten, leerlingen en cursisten groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was! Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam. We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Studenten die kiezen voor Helicon MBO Boxtel, kiezen ervoor om te worden opgeleid tot vakman. Onze deskundige docenten leiden studenten op tot professional. Bij ons op school hebben we moderne praktijkruimtes en machines waarmee studenten leren werken. Onze studenten zijn harde werkers. Echte doeners.

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Wat ga je doen?


Wat vragen we van je?


Verder vinden we het belangrijk dat je je herkent in de volgende karakterschets: bruggenbouwer, (maatschappij) kritisch, mondiale denker, coachend en reflecterend.

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.961 en maximaal € 4.429 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact met Ton Helsper, teamleider, via t.helsper@helicon.nl of tel 06-42364687

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van docent Nederlands en/of rekenen uiterlijk 23 augustus naar vacaturesmx@helicon.nl

De vacature in Boxtel betreft een omvang van 0,3 fte. Eventueel is een grotere omvang (fte) mogelijk in combinatie met een andere locatie.

De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen