Menu
Helicon MBO Boxtel

Docent (motor) voertuigen techniek

1,0 fte
Sluitingsdatum: 20 mei 2021

Voor onze mbo-school in Boxtel, dé agro-technisch locatie van Helicon, zijn we op zoek naar een docent (motor)voertuigentechniek.

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was! Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam.  We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Helicon MBO Boxtel is dé agro-technische school van Zuid-Nederland. Voor opleidingen op het gebied van landbouw of groene leefomgeving ben je bij ons van harte welkom!

De school: Studenten die kiezen voor Helicon MBO Boxtel, kiezen ervoor om te worden opgeleid tot vakman. Onze deskundige docenten leiden studenten op tot professional. Bij ons op school hebben we moderne praktijkruimtes en machines waarmee studenten leren werken. Onze studenten zijn harde werkers. Echte doeners.

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist in één of meer van de volgende vakgebieden: motoren, motormanagement, metaalbewerken, voertuigelectronica en hydrauliek? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Ook mensen die een baan in de werkplaats willen combineren met een baan in het onderwijs, willen we uitdrukkelijk uitnodigen om te solliciteren. Zo brengen we onderwijs en bedrijfsleven nog dichter bij elkaar.  

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.915 en maximaal € 4.359 bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. 

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ton Helsper, teamleider, via 088 435 43 55 / 06 42364687 of t.helsper@helicon.nl

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van mbo sollicitatie docent (motor)voertuigentechniek uiterlijk 20 mei 2021 aan de sollicitatiecommissie via vacaturesmx@helicon.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen