Menu
Helicon MBO Boxtel

Systeembeheerder

0,6 fte
Sluitingsdatum: 7 september 2021

Voor onze mbo-school in Boxtel zijn we per 1 november 2021 op zoek naar een systeembeheerder.

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.

Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was!

Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam.  We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Helicon MBO Boxtel is dé agro-technische school van Zuid-Nederland. Voor opleidingen op het gebied van landbouw of groene leefomgeving ben je bij ons van harte welkom!

Praktijk op school
Studenten die kiezen voor Helicon MBO Boxtel, kiezen ervoor om te worden opgeleid tot vakman. Onze deskundige docenten leiden studenten op tot professional. Bij ons op school hebben we moderne praktijkruimtes en machines waarmee studenten leren werken. Iedere tien weken krijgen we andere machines op school. Onze studenten zijn harde werkers.  Echte doeners. We gaan veel de praktijk in met onze studenten, op excursies en naar praktijkbedrijven. We werken samen met het bedrijfsleven, overheden en brancheorganisaties.

Wat ga je doen?

De systeembeheerder op de vestiging/school voert het beheer over lokale operationele informatiesystemen, richt de lokale geautomatiseerde informatiesystemen in en adviseert en informeert de gebruikers over de toepassingsmogelijkheden van bestaande en nieuwe apparatuur en programmatuur en begeleidt de invoering daarvan.

 Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 7 van de cao mbo, minimaal € 2.053 en maximaal € 3.083 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lyanne Veldboer (directeur) via l.veldboer@helicon.nl of telefoonnummer: 088-4354355. Vanwege de zomervakantie is Lyanne Veldboer niet bereikbaar tussen 8 en 21 augustus 2021.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van mbo sollicitatie systeembeheerder uiterlijk 7 september naar vacaturesmx@helicon.nl

De gesprekken vinden plaats op vrijdagochtend 17 september tussen 8.30 - 12.00 uur.

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zullen de gesprekken via Microsoft Teams (of een andere manier) plaats vinden. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen