Menu
Helicon MBO Nijmegen

Docent Maatschappelijke zorg en groen

0,6 fte
Sluitingsdatum: 29 april 2021

Voor onze mbo-school in Nijmegen zijn we met ingang van het schooljaar 2021/2022 op zoek naar een docent Maatschappelijke zorg en groen.

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was! Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam.  We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Helicon MBO Nijmegen is gezellige school midden in Nijmegen waar je actieve opleidingen kunt volgen op het gebied van Dier, Tuin en landschap, Maatschappelijke zorg en groen en Stad en mens. De sfeer is altijd goed en iedereen kent elkaar (van gezicht). Kortom, je voelt je er snel thuis!
Onze studenten leren vanuit de theorie én praktijk. Zo hebben de studenten van de opleiding Dierenartsassistent praktijkles in de dierenartspraktijk, maken de studenten Dier gebruik van ons prachtige, nieuwe dierenverblijf, ontwikkelen de hoveniersstudenten zich praktisch in de landschapshal en de tuin en maken de studenten van Stad en mens gebruik van de stad Nijmegen!

De opleiding Maatschappelijke zorg en groen is een jonge opleiding die nog volop in ontwikkeling is. Studenten worden opgeleid om met kennis van dier en teelt mensen met een zorgvraag te begeleiden op een zorgboerderij. Het docententeam is enthousiast en zelfstandig. Met elkaar maken zij het onderwijs.

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist met kennis van de zorg die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?


Verder vinden we het belangrijk dat je je herkent in de volgende karakterschets: bruggenbouwer, (maatschappij) kritisch, mondiale denker, coachend en reflecterend.

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo minimaal € 2.915 en maximaal € 4.359 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anke Aalmers, teamleider MBO Nijmegen via 0642214838 of per mail a.aalmers@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van mbo sollicitatie docent Maatschappelijke zorg en groen uiterlijk 29 april 2021 naar vacaturesmn@helicon.nl
De gesprekken vinden plaats in week 17.

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zullen de gesprekken via Microsoft Teams (of een andere manier) plaats vinden. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen