Menu
Helicon MBO Nijmegen

Onderwijsplanner

0,8 fte (indicatief)
Sluitingsdatum: 27 september 2020

Voor onze mbo-school in Nijmegen zijn we op zoek naar een onderwijsplanner

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen en studenten.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.

Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was!

Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

We hebben voor jou een ondernemende school in de aanbieding met een breed pallet aan opleidingen op o.a. het gebied van tuin- en landschapsinrichting, dier en paraveterinair. Het team is divers qua leeftijd en achtergrond, werkt actief en effectief samen en is gericht op een actieve interactie met de buitenwereld. Voor de komende periode is nieuwbouw (een combinatie gebouw voor ons vmbo en mbo) één van onze uitdagingen.

Recentelijk zijn we binnen Helicon met Xedule gaan werken.

Ben jij een stevige hands-on persoon, die het leuk vindt om bij te dragen aan de verwezenlijking van de verdere professionalisering van ons planningsproces? En kun jij snel schakelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Deze functie is nieuw binnen onze organisatie en vraagt van je dat je de onderwijs logistieke processen in de volle breedte overziet en meedenkt in mogelijkheden. Je werkt nauw samen met de onderwijsteams, roosterplanner, het MT van Helicon MBO Nijmegen en vaktechnische collega’s van de andere vestigingen.

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De inschaling geschiedt op basis van opleiding, ervaring en arbeidsverleden in salarisschaal 9 van de cao mbo minimaal € 2.616 en maximaal € 3.916 bij een full time aanstelling. De aanstelling is in eerste instantie tijdelijk.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Arjen Jaarsma, directeur, via mail a.jaarsma@helicon.nl of telefonisch op 06 - 515 963 73

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV onder vermelding van sollicitatie onderwijsplanner vóór 27-09-2020 per email naar vacaturesmn@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen