Menu
Helicon MBO Nijmegen

Teamleider Helicon MBO Nijmegen

1,0 fte
Sluitingsdatum: 23 augustus 2020

Helicon algemeen
Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Helicon staat aan het begin van een nieuwe fase. We hebben het voornemen om te gaan fuseren met Wellant College en Citaverde College en zullen daarmee als grote groene mbo-school dé specialist zijn op het gebied van groen, water en lucht. Ook in Nijmegen staat er veel te gebeuren. We zijn bezig met de voorbereiding van een nieuwbouwproject aan de Energieweg. Daar zal een onderwijscampus worden ontwikkeld voor ons vmbo en mbo. Daarbij zijn er verschillende onderwijskundige uitdagingen zoals het ontwikkelen van Het Groene Lyceum en andere mogelijkheden waarin we de synergie van elkaar optimaal gaan gebruiken. Samen met al onze dieren en de (model)tuinen zal er een groene oase ontstaan waar het prettig vertoeven is voor onze leerlingen en studenten.

Onze bedoeling? We willen écht van betekenis zijn voor onze studenten! We willen de levens van onze studenten aanraken.

Dat doen we met elkaar op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten groeien.

De school waar je gaat werken
Helicon MBO Nijmegen is een praktijkgerichte school met opleidingen op het gebied van Dier, Paraveterinair, Hovenier en Tuin- en landschapsinrichting, Stad en mens en Maatschappelijke zorg en groen (Zorgboerderijen).

De onderwijsteams zijn zelfstandig maar werken ook samen en worden ondersteund door een kleine staf en een zorgteam.

De samenwerking met werkgevers en andere inhoudelijke professionals is zeer actief en er wordt hard gewerkt om jonge mensen voor de arbeidsmarkt of vervolgonderwijs klaar te stomen en om werkende mogelijkheden te bieden door arrangementen op het gebied van een Leven lang ontwikkelen.

Stimuleer en professionaliseer jij jezelf en jouw collega’s? Neem je graag verantwoordelijkheid? Heb je een positieve grondhouding? En wil je een bijdrage leveren aan bovengenoemde zaken? Dan ben jij mogelijk de energieke en ambitieuze teamleider die we zoeken! 

Context
Bij Helicon werken we in onderwijsteams geformeerd rondom de studenten van een opleiding. Het team is samen verantwoordelijk voor het onderwijs van een opleiding. Als teamleider bij Helicon MBO Nijmegen geef je leiding aan minimaal twee teams. Kun jij je teams inspireren? Stimuleer en professionaliseer je je collega’s? En wil je een bijdrage leveren aan de continue onderwijsvernieuwing die is afgestemd op de wereld om ons heen? Dan ben jij mogelijk de energieke en ambitieuze teamleider die we zoeken!

Wat ga je verder doen?

 
Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is onder voorbehoud van opleiding en ervaring ingedeeld in salarisschaal 12 van de cao mbo op maximaal € 5.595,00 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk en bij goed functioneren wordt dat een vast dienstverband.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou! 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Arjen Jaarsma, directeur, tel. 06 51596373

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV uiterlijk 23 augustus 2020 naar vacatures@helicon.nl  

De 1e gespreksronde zal plaatsvinden op dinsdag 8 september 2020 tussen 13.00 uur – 17.00 uur via Microsoft Teams.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld 

Deel deze pagina opDelen