Menu
Helicon MBO Nijmegen

Docent Tuin- en landschapsinrichting

0,4 fte
Sluitingsdatum: 15 juli 2020

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was!

Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon MBO Nijmegen is gezellige school midden in Nijmegen waar je actieve opleidingen kunt volgen op het gebied van Dier, Tuin en Landschap en Stad en mens. De sfeer is altijd goed en iedereen kent elkaar (van gezicht). Kortom, je voelt je er snel thuis!
Onze studenten leren vanuit de theorie én praktijk. Zo hebben de studenten van de opleiding Dierenartsassistent praktijkles in de dierenartspraktijk, maken de studenten Dier gebruik van ons prachtige, nieuwe dierenverblijf, ontwikkelen de hoveniersstudenten zich praktisch in de landschapshal en de tuin en maken de studenten van Stad en mens gebruik van de stad Nijmegen!

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij die groene vakspecialist die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten? We zoeken specifiek iemand die niet alleen groene vingers heeft en het fantastisch vindt om zijn, of haar vak, aan jong volwassenen over te brengen, maar ook iemand die op de hoogte is van de nieuwste technieken en deze heel graag in het onderwijs wil implementeren. De groene sector is volop in beweging en jij vindt als geen ander dat het onderwijs hier niet bij achter kan blijven!

Herken jij je in dit profiel, dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, vanaf 1 juli 2020 minimaal € 2.915 en maximaal € 4.359 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Een combinatie met een functie in het bedrijfsleven of met de vacature op onze mbo-vestiging in Boxtel behoort tot de mogelijkheden.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact met Erik Bosch (teamleider a.i.) via e.bosch@helicon.nl of 06-51070918

De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van docent Tuin- en landschapsinrichting, uiterlijk 15 juli 2020 naar vacaturesmn@helicon.nl.

De gesprekken zullen in de week van 6 juli plaatsvinden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen