Menu
Helicon MBO Nijmegen

Docent Paraveterinair

0,5 fte
Sluitingsdatum: 15 juli 2020

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was!

Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak en de opleiding op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Helicon MBO Nijmegen is gezellige school midden in Nijmegen waar je actieve opleidingen kunt volgen op het gebied van Dier, Tuin en Landschap en Stad en mens. De sfeer is altijd goed en iedereen kent elkaar (van gezicht). Kortom, je voelt je er snel thuis!
Onze studenten leren vanuit de theorie én praktijk. Zo hebben de studenten van de opleiding Dierenartsassistent praktijkles in de dierenartspraktijk, maken de studenten Dier gebruik van ons prachtige, nieuwe dierenverblijf, ontwikkelen de hoveniersstudenten zich praktisch in de landschapshal en de tuin en maken de studenten van Stad en mens gebruik van de stad Nijmegen!

Het team paraveterinair van Helicon MBO Nijmegen is op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Graag komen we in contact met iemand met ervaring in de diergeneeskunde. Heb jij gewerkt in de praktijk en zou je graag een overstap (of een combinatie) willen maken naar (met) het onderwijs? Heb jij naast lesgevende ambities, ideeën over hoe de paraveterinair van de toekomst eruit zou moeten zien, netwerkende capaciteiten en zin in ondernemen? Dan komen we graag met jou in contact.  

Helicon MBO Nijmegen heeft een uitdagende en ondernemende functie beschikbaar. De komende jaren wordt er hard gewerkt aan een verbetering van het curriculum en van de praktijkonderwijsruimte die de school inpandig heeft. Dit alles in goed overleg met het bedrijfsleven in de regio en daarbuiten.

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?


Verder vinden we het belangrijk dat je je herkent in de volgende karakterschets: bruggenbouwer, (maatschappij) kritisch, mondiale denker, coachend en reflecterend.

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied), vanaf 1 juli 2020 minimaal € 2.915 en maximaal € 4.359 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van 24 augustus tot en met 18 december 2020 ter vervanging van zwangerschaps- en bevallingsverlof!

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carlijn Wauben of Chantal Uitewaal, via 024 - 3741300 of c.wauben@helicon.nl of c.uitewaal@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van sollicitatie docent Paraveterinair, uiterlijk 15 juli 2020 naar vacaturesmn@helicon.nl

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zullen de gesprekken via Microsoft Teams (of een andere manier) plaats vinden. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen