Menu
Helicon MBO Helmond

Docent(en) wildlifemanagement

1,0 - 1,5 fte
Sluitingsdatum: 20 april 2020

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak en de opleiding op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

We hebben voor jou een frisse en ondernemende school in de aanbieding die kwaliteit, innovatie en ondernemerschap hoog in het vaandel heeft staan. Het team kenmerkt zich door een hoge mate van zelfstandigheid, werkt actief en effectief samen en is lerend ingesteld.

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.820 en maximaal € 4.218 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met Bart van Erp, teamleider, via email b.vanerp@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV uiterlijk 20 april 2020, onder vermelding van docent wildlifemanagement naar vacaturesmh@helicon.nl

De gesprekken vinden plaats in de week van 11 mei 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen