Menu
Helicon MBO Geldermalsen

Docent(en) AVO

0,8-1,0 fte
Sluitingsdatum: 29 april 2021

Voor onze mbo-school in Geldermalsen zijn we met ingang van het schooljaar 2021/2022 op zoek naar een docent(en) AVO.

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was! Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen. 

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam.  We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Helicon MBO Geldermalsen is als sfeervolle, overzichtelijk en moderne school een fijne plek om te leren. Door samen te werken met bedrijven in de regio wordt leren en werken gecombineerd.
We hebben verschillende opleidingen op de vestiging zoals de opleiding Dier, Eco & Wildlife, Coördinator Buitensport en de afdeling Teelt en Techniek.

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van jou?


Indien je in het bedrijfsleven werkzaam bent en wilt blijven dan is dit mogelijk. We juichen deze ‘hybride’ constructie vanuit het bedrijfsleven toe. 

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.915 en maximaal € 4.359 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op vast.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mar-Jan van Galen, teamleider, via telefoonnummer 06-54227562 of per mail m.vangalen@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van sollicitatie docent AVO + vak(ken), uiterlijk 29 april 2021 naar vacaturesmg@helicon.nl

De gesprekken vinden plaats op woensdag 12 mei 2021.

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen