Menu
Helicon LLO

Docent/instructeur interieurbeplanting

± 0,15 fte (flexibele inzet)
Sluitingsdatum: 27 juni 2021

Voor onze unit Leven Lang Ontwikkelen zijn we op zoek naar een docent/instructeur interieurbeplanting.

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.
Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was! Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam.  We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Helicon Leven Lang Ontwikkelen verzorgt opleidingen voor bedrijven in de Voedingssector. Deze opleidingen worden op locatie bij bedrijven uitgevoerd. Als je bij Helicon wil werken, weet je mensen te inspireren, ben je ambitieus, vormt beroepsgericht onderwijs een uitdaging voor je en wordt jouw manier van werken gekenmerkt door een sterk proactieve houding.

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving. Afhankelijk van relevante opleiding(en), kennis en ervaring een marktconform salaris.  Een overeenkomst op ZZP basis heeft de voorkeur. Een deeltijd benoeming is bespreekbaar en afhankelijk van de flexibiliteit van de kandidaat. Bij benoeming is dat in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

We bieden een werkplek binnen een dynamische en bijzonder vooruitstrevende organisatie.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Pim van de Plas via 06 18961906 of p.vandeplas@helicon.nl.  

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, t.a.v. Dhr. P. van de Plas, uiterlijk 27 juni 2021 naar vacatureslo@helicon.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen