Menu
Helicon Opleidingen

Relatiemanager Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

0,8-1,0 fte
Sluitingsdatum: 26 oktober 2020

Voor onze LLO activiteiten op het gebied van vooral voeding en teelt zijn we op zoek naar een relatiemanager

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen.

Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten, leerlingen en cursisten groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was!

Helicon staat aan de vooravond van een intensievere samenwerking met Wellant en Citaverde en zal daarmee het grootste groene mbo van Nederland gaan vormen. Voor meer informatie over de fusie verwijzen wij u naar wellant.citaverde.helicon.nl. Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

De LLO activiteiten worden georganiseerd vanuit de vestigingen, de Fruit Tech Campus of bij de opdrachtgever. De ambitie en ontwikkeling van LLO binnen de organisatie vraagt om een duurzame, innovatieve en flexibele aanpak. Er is samenhang, wederzijdse afhankelijkheid en soms ook overlap tussen de drie publieke waarden van onze onderwijsinstelling: initieel onderwijs (vmbo en mbo), leven lang ontwikkelen en regionale samenwerking. Qua productlijnen hebben we het bijvoorbeeld over cursussen en trainingen, certificaten, BBL voor bedrijven en opleidingen in de derde leerweg.

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De inschaling geschiedt op basis van opleiding, ervaring en arbeidsverleden in salarisschaal 11 van de cao mbo minimaal €  3.331,00 en maximaal € 4.939,00 bij een full time benoeming. Daarnaast biedt Helicon diverse aanvullende emolumenten. De aanstelling is in eerste instantie tijdelijk.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Arjen Jaarsma, directeur, via mail a.jaarsma@helicon.nl  of telefonisch op 06 515 963 73 of Bart van Erp, teamleider, via mail: b.vanerp@helicon.nl of telefonisch op 06 427 75 503

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV onder vermelding van sollicitatie relatiemanager LLO vóór 26 oktober 2020 per email naar vacatureslo@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen