Helicon Opleidingen

Juridisch medewerker

0,6 fte
Sluitingsdatum: 12 april 2018

Helicon Opleidingen. Eigentijds groen onderwijs, veelzijdige opleidingen. Met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Onze scholen voor vmbo en mbo staan in Noord-Brabant en Gelderland. Cursussen en opleidingen voor bedrijven biedt Helicon ook op locatie aan.

Helicon biedt medewerkers volop kansen! Verschillende concrete ontwikkelprogramma’s voor medewerkers liggen klaar. Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Waarderen en gewaardeerd worden.

Wat ga je doen?

Als juridisch medewerker adviseer en ondersteun je het College van Bestuur en de vestigingen. Ook verleen je rechtsbijstand. Je houdt je naast onderwijswetgeving bezig met civielrecht, arbeidsrecht en bestuursrecht. Binnen de kaders en beleidslijnen van Helicon geef je advies op deze rechtsterreinen. Je leidinggevende is de teammanager Onderwijs. 

Je werkzaamheden:

 Wat vragen we van je?

 
Wat bieden we je?

Een afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 9 van de cao mbo (met een maximum salaris van € 3.610,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk tot 1 oktober 2018.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Desiree Haan, stafmanager Onderwijs en Communicatie via d.haan@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV uiterlijk 12 april 2018 naar vacatureshs@helicon.nl t.a.v. Desiree Haan

Deel deze pagina opDelen