Menu
Helicon Opleidingen

Senior Network Engineer

1,0 fte
Sluitingsdatum: 29 januari 2021

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. De Helicon Stafdienst, gehuisvest in ’s-Hertogenbosch, heeft een ondersteunende en adviserende rol.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien zodat onze leerlingen en studenten kunnen groeien.

Helicon Stafdienst is op zoek naar een Senior Network Engineer. Je voert je werkzaamheden uit voor het team Automatisering. Een team dat een hoge mate van ondersteuning en ontzorging van met name onderwijsteams nastreeft.

Wat ga je doen?

Bij Helicon zijn er vele systemen en diensten, in een mix van on-premise en cloud. Al deze systemen dienen op een veilige manier met elkaar te integreren. Als Senior Network Engineer bij Helicon ben je mede verantwoordelijk voor deze integratie, en de bijbehorende autorisatie en authenticatie met als doel om de verdere digitalisering van ons onderwijs mogelijk te maken.

Je houdt je bezig met:

Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk. Salarisinschaling gebeurt op basis van ervaring en opleidingsniveau in salarisschaal 11 van de cao mbo minimaal € 3.331,- en maximaal € 4.939,- bruto per maand bij een fulltime-aanstelling. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast dienstverband.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou! De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Robbert de Vries (Hoofd Automatisering), per email via r.devries@helicon.nl .

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV onder vermelding van sollicitatie Network Engineer  uiterlijk 29 januari 2021 naar vacatures@helicon.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen