Helicon Opleidingen

Helicon zoekt docenten avo voor alle vmbo vestigingen

fte nog nader te bepalen

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien.

Wil jij écht van betekenis zijn voor vmbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? En denk je daarnaast ook graag mee over de verdere ontwikkeling van onze school? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!  

Voor onze vmbo-scholen in ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Kesteren en Nijmegen zijn we op zoek naar docenten Nederlands, Engels, Wiskunde, Economie, Natuur- en Scheikunde en/of Biologie (aantal fte nog nader te bepalen).

Naast bevoegde docenten zijn we ook op zoek naar docenten met een tweede expertise zoals leren met ICT, een onderwijskundige achtergrond of een dubbele bevoegdheid.

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied), en bedraagt vanaf 1 juni 2019 minimaal € 2.820 en maximaal € 4.218 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Onze vmbo selectiecommissie, bestaande uit vertegenwoordigers van al onze vmbo vestigingen, voert de eerste gesprekken. Wanneer er na een positief gesprek met de commissie, ook een passende vacature op één van onze vestigingen is, word je voorgesteld aan de betreffende vestiging voor een 2e gesprek. 

De gesprekken met de commissie vinden plaats op 16 april 2019 in ‘s-Hertogenbosch.
Ook op 14 mei (ochtend), 20 mei (middag) en 21 mei (ochtend) worden gesprekken ingepland en kun je gedurende deze periode een uitnodiging hiervoor ontvangen.

Bij tussentijdse interesse van onze kant, kan je door ons persoonlijk benaderd worden voor een gesprek. De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Daarbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren?

Graag ontvangen we je gemotiveerde reactie waarin je ook aangeeft wat je reiscirkel is en je gewenste omvang. Je sollicitatie mag je onder vermelding van vmbo sollicitatie avo docent + je vak per email sturen naar vacaturesvmbo@helicon.nl

Deel deze pagina opDelen