Menu

avo vmbo

Voor onze vmbo-school in [plaatsnaam] zijn we [per datum] op zoek naar docenten

.....

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze studenten en leerlingen.

De cultuur van Helicon? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten en leerlingen groeien. Bij Helicon word je een nog betere professional dan je al was!

Kijk ook eens op Helicon.nl voor meer informatie over Helicon en onze scholen.

VOORSTELLEN VESTIGING

Wil jij écht van betekenis zijn voor vmbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? En denk je daarnaast ook graag mee over de verdere ontwikkeling van onze school? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Wat ga je doen?

 

Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied) minimaal € 2.820 en maximaal € 4.218 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Onze vmbo selectiecommissie, bestaande uit vertegenwoordigers van onze vmbo scholen in Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch en Kesteren, voert de eerste gesprekken. Na een positief gesprek met de commissie en match met een bestaande vacature, word je voorgesteld aan de betreffende vestiging voor een 2e gesprek.

Er zijn verschillende momenten gepland voor gesprekken:

Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zullen de gesprekken via Microsoft Teams (of een andere manier) plaats vinden. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.

Bij tussentijdse interesse van onze kant, kan je door ons persoonlijk benaderd worden voor een gesprek. De vacatures worden zowel intern als extern open gesteld. Daarbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruby Ruijgers van Team HR per mail vacaturesvmbo@helicon.nl      

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV naar vacaturesvmbo@helicon.nl.
onder vermelding van vmbo sollicitatie + je vak + voorkeur vacature en vestiging.

Geef daarbij ook duidelijk aan wat je reiscirkel is en je gewenste omvang. Graag vernemen we nog je voorkeur voor de dagen waarop je beschikbaar bent om een gesprek te voeren. De procedure loopt tot eind mei wat betekent dat we sollicitanten gedurende deze hele periode kunnen benaderen en wij tussentijds geen berichten van afwijzing versturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen