Menu
Yuverta

Trainee onderwijskundig mbo en vmbo

1,0 fte
Sluitingsdatum: 1 september 2021

Voor Yuverta zijn wij op zoek naar een Trainee onderwijskundig mbo en vmbo 

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam.  We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Binnen Yuverta zoeken wij 2 onderwijskundigen die samen de directeur vmbo en de directeur mbo ondersteunen in hun werk. Ben je net afgestudeerd onderwijskundige en ben je starter op de arbeidsmarkt en wil je veel leren? Dan is deze baan wellicht voor jou.

Wat ga je doen?

Het ondersteunen van de directeur vmbo of mbo op onderwijskundig gebied. Dat doe je onder andere door gevraagd en ongevraagd te adviseren, relevante ontwikkelingen naar beleidsvoorstellen te vertalen en zorg te dragen voor de veelal operationele uitvoering van activiteiten.

Daarbij kun je concreet denken aan het opstellen van beleidsstukken, voorbereiden van landelijke overleggen, kijken naar de nieuwste onderwijskundige ontwikkelingen en meedenken over implementatie in de organisatie.

Wat vragen we van je?

De volgende persoonskenmerken zijn op jou van toepassing: inspirerend, enthousiast, energiek, deskundig, flexibel, creatief, betrokken en teamspeler.

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 9 van de cao mbo, min.
€ 2658,- en max. € 3979,- op basis van een fulltime dienstverband van 36,86 uur per week. Benoeming is tijdelijk voor een jaar met kans op verlenging.

De functie is gebaseerd op de voorlopige functie Medewerker E

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie over de functie van trainee mbo? Neem dan contact op met Desiree Haan, Onderwijsdirecteur mbo via emailadres: d.haan@helicon.nl. Desiree Haan is niet bereikbaar tussen 24 juli – 24 augustus 2021.

Wil je meer informatie over de functie van trainee vmbo? Neem dan contact op met Hans de Koning, Onderwijsdirecteur vmbo via emailadres: hde.koning@wellant.nl Hans  is niet bereikbaar tussen 24 juli – 24 augustus 2021.

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van sollicitatie Trainee onderwijskundig mbo of vmbo, uiterlijk 1 september 2021 per e-mail naar:


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen