Menu
Yuverta

Contractmanager

0,6 fte
Sluitingsdatum: 29 augustus 2021

Voor ons Team Inkoop en Contractmanagement zijn we vanaf 1 oktober 2021 op zoek naar een contractmanager.

Helicon Opleidingen krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam. We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Wie ben jij?

Je bent te typeren als zelfstandig en proactief, met meerjarige ervaring op het gebied van contractmanagement. Je bent een inspirerende en enthousiasmerende analyticus. Je bent in staat om de medewerkers die een contractmanagementrol hebben mee te nemen in de verdere ontwikkeling en professionalisering van contractmanagement. Daarnaast zorg je voor een soepele en succesvolle samenwerking met de diverse afdelingen binnen Yuverta.

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de cao mbo. Inschaling vindt plaats in functieschaal 10 (min. € 2.961 ,- en max. € 4.429,- bruto per maand bij een fulltime-aanstelling). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anita Booij, Manager Inkoop en Contractmanagement via a.booij@helicon.nl Anita Booij is niet bereikbaar tussen 30 juli en 22 augustus 2021.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van sollicitatie Contractmanager, uiterlijk 29 augustus 2021 naar: a.booij@helicon.nl

In de week van 6 september 2021 kunnen de eerste gesprekken plaats vinden. De tweede gesprekken worden in de week van 13 september zo mogelijk gepland.

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zullen de gesprekken via Microsoft Teams (of een andere manier) plaats vinden. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen