Helicon VMBO Nijmegen

Docent Nederlands

0,6 fte
Sluitingsdatum: 4 januari 2019

Wil jij écht van betekenis zijn voor vmbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? En denk je daarnaast ook graag mee over de verdere ontwikkeling van onze school? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

De vakgroep Nederlands houdt de onderwijsvernieuwingen in het land scherp in de gaten en probeert het vak aantrekkelijker te maken voor leerlingen. De vakgroep durft kritisch te kijken naar het curriculum en methode onafhankelijk te werken. Wij zijn benieuwd op welke manier jij hieraan kunt bijdragen.

Wat ga je doen?

 

Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied), minimaal € 2.757 en maximaal € 4.123 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Ook uitbreiding van de omvang behoort in de toekomst tot de mogelijkheden.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Arjo Heij, teamleider bovenbouw.

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van vmbo sollicitatie docent Nederlands, uiterlijk 4 januari 2019 per e-mail naar vacaturesvn@helicon.nl  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen