Helicon VMBO Kesteren

Orthopedagoog

0,6 fte
Sluitingsdatum: 20 januari 2019

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien zodat onze leerlingen kunnen groeien.

De orthopedagoog begeleidt individuele leerlingen die door de zorgcoördinator zijn doorverwezen, voert (voor)onderzoek uit in het kader van eventueel noodzakelijke nadere probleemtaxatie en diagnostiek en verstrekt handelingsgerichte adviezen. De orthopedagoog adviseert teamleiders en vestigingsdirecteur betreffende de verdere ontwikkeling van de integrale leerlingenzorg. De orthopedagoog is onderdeel van het Interne Zorgteam (IZT) en neemt deel aan interne- en externe overleggen over onze leerlingenzorg. 

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van jou?

 
Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 11 van de cao mbo minimaal €  3.151,- en maximaal €  4.671,- bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marieke Hulsbergen, directeur Helicon VMBO Kesteren, m.hulsbergen@helicon.nl

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV uiterlijk 20 januari 2019 t.a.v. Marieke Hulsbergen, onder vermelding van sollicitatie orthopedagoog, naar vacaturesvk@helicon.nl  De gesprekken vinden plaats op woensdag 23 januari in de ochtend.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen