Menu
Helicon VMBO Eindhoven

Docent Nederlands

0,5 fte
Sluitingsdatum: 6 september 2021

Voor onze vmbo-school in Eindhoven zijn we met ingang van het schooljaar 2021/2022 op zoek naar een docent Nederlands.

Helicon krijgt per 1 augustus 2021 een nieuwe naam.  We gaan met twee andere groene opleiders samen verder als Yuverta. Meer weten? Kijk dan op onze fusiepagina Yuverta.nl

Helicon VMBO Eindhoven is een gezellige school, waar je elkaar makkelijk leert kennen. Bij ons is persoonlijke aandacht héél belangrijk. Onze school bereidt leerlingen voor op een vervolgopleiding zodat ze in de maatschappij hun eigen plaats vinden. Onze doelen richten zich op algemeen onderwijs, beroepsvoorbereiding én opvoeding.

Wil jij écht van betekenis zijn voor vmbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? En denk je daarnaast ook graag mee over de verdere ontwikkeling van onze school? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.961 en maximaal € 4.429 bruto per maand bij een fulltime-benoeming.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan per mail contact op met Schoolleider Hans van Rijt: h.vanrijt@helicon.nl. Vanwege de zomerperiode is Hans van Rijt niet bereikbaar tussen 29 juli tot en met 21 augustus.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van sollicitatie docent Nederlands uiterlijk 6 september 2021 per e-mail naar vacaturesve@helicon.nl  

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zullen de gesprekken via Microsoft Teams (of een andere manier) plaats vinden. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze pagina opDelen