Helicon VMBO Den Bosch

Docenten Duits en Engels

fte divers
Sluitingsdatum: 10 mei 2019

Voor onze vmbo-school in Den Bosch zijn we voor het schooljaar 2019-2020 op zoek naar docenten:  

Duits (0,4 fte)
Engels (1,5 fte)

Wil jij écht van betekenis zijn voor vmbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? En denk je daarnaast ook graag mee over de verdere ontwikkeling van onze school? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Wat ga je doen?

 

Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, vanaf 1 juni 2019 minimaal € 2.820 en maximaal € 4.218 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast voor deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Onze vmbo selectiecommissie, bestaande uit vertegenwoordigers van al onze vmbo vestigingen, voert de eerste gesprekken. Na een positief gesprek met de commissie word je voorgesteld aan de betreffende vestiging voor een 2e gesprek. 

De gesprekken met de commissie vinden plaats op 16 april 2019 in ‘s-Hertogenbosch.
Ook op 14 mei (ochtend), 20 mei (middag) en 21 mei (ochtend) worden gesprekken ingepland en kun je gedurende deze periode een uitnodiging hiervoor ontvangen.

Bij tussentijdse interesse van onze kant, kan je door ons persoonlijk benaderd worden voor een gesprek. De vacatures worden zowel intern als extern open gesteld. Daarbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via (073) 642 21 55

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van vmbo sollicitatie + je vak + school, uiterlijk 10 mei 2019 naar vacaturesvmbo@helicon.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen