Helicon VMBO Nijmegen

Tuinman / Dierverzorger

circa 0,7 fte
Sluitingsdatum: 23 mei 2018

De Tuinman / dierverzorger zorgt voor het onderhoud van onze kassen, gazons, bloemperken, en bestratingen en zorgt dat gebruikte tuingereedschappen en machines periodiek onderhouden worden. Als dierverzorger ben je ook verantwoordelijk voor de verzorging van de dieren en dierverblijven conform de eisen van de dierenbescherming. Daarnaast ondersteun je, samen met de verantwoordelijke  docent, de in de tuin en kas en dierverblijf werkende leerlingen.

 Wat ga je doen?


 Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 4 van de cao mbo minimaal € 1.685,- en maximaal € 2.361,- bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is voor de duur van de vervanging.

 Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dionne Tiggelovend, directeur Helicon VMBO Nijmegen via d.tiggelovend@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV uiterlijk 23 mei 2018 naar vacaturesvn@helicon.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen