Menu
Helicon MBO Boxtel

Practor duurzaam bodembeheer

0,6 fte
Sluitingsdatum: 9 mei 2021

Ben jij een kennisexpert op het gebied van Duurzaam Bodembeheer, heb je visie en kennis van (praktijkgericht)onderzoek binnen dit werkveld en ken je daarnaast het mbo goed? Dan ben jij wellicht de verbinder en inspirator die we voor deze nieuwe functie zoeken!

Het practoraat Duurzaam Bodembeheer wordt de drijvende kracht in de onderwijsinnovatie in Boxtel. Het is de ambitie dat het practoraat gaat helpen om de stakeholders meer te betrekken bij het onderwijs, om de opleidingsrichtingen meer samen te laten werken, zodat studenten nog beter worden voorbereid op de steeds veranderde toekomst. Daarnaast zal dit practoraat bijdragen aan de transitie naar een duurzaam voedselsysteem door middel van de totstandkoming van een MIEC (MBO Innovatie en Expertisecentrum) in Brabant.

Een practor is een boegbeeld, inspirator, motor en verbinder. De practor is bij voorkeur gepromoveerd en verantwoordelijk voor kennisontwikkeling, - verspreiding (intern en extern) en -toepassing, praktijkgericht onderzoek én professionalisering van docenten.

Meer info en solliciteren?

Public Spirit verzorgt de werving en selectie voor deze procedure. Meer informatie over het profiel, en solliciteren vind je op hun site.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld  

Deel deze pagina opDelen