Menu
Helicon MBO Boxtel

Docent (motor) voertuigen techniek

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist in één of meer van de volgende vakgebieden: motoren, motormanagement, metaalbewerken, voertuigelectronica en hydrauliek? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Ook mensen die een baan in de werkplaats willen combineren met een baan in het onderwijs, willen we uitdrukkelijk uitnodigen om te solliciteren. Zo brengen we onderwijs en bedrijfsleven nog dichter bij elkaar.

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.820 en maximaal € 4.218 bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Deze functie kan komend schooljaar mogelijk uitgroeien naar een fulltime dienstverband.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ton Helsper, teamleider, via 088 435 43 55 / 06 42364687 of t.helsper@helicon.nl

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van mbo sollicitatie docent (motor)voertuigentechniek aan de sollicitatiecommissie via vacaturesmx@helicon.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen