Helicon MBO Boxtel

Docent akkerbouw / plantenteelt / biologie

0,6 fte

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken binnen het team loonwerk!

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied) minimaal € 2.757 en maximaal € 4.123 bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk ter vervanging van ziekte, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou! De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ton Helsper, teamleider, via 088 435 43 55 of t.helsper@helicon.nl 

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde brief met CV onder vermelding van sollicitatie docent akkerbouw/plantenteelt/biologie per email naar vacaturesmx@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen