Helicon MBO Boxtel

Technisch Onderwijsassistent Techniek en mechanisatie

1,0 fte

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Ook mensen die een baan in de werkplaats willen combineren met een baan in het onderwijs, willen we uitdrukkelijk uitnodigen om te solliciteren. Zo brengen we onderwijs en bedrijfsleven nog dichter bij elkaar.

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De inschaling geschiedt op basis van opleiding, ervaring en arbeidsverleden in schaal 6, minimaal € 1.823,- en maximaal € 2.653,- bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Yvonne Coolen, teamleider, via 088 435 43 55 of y.coolen@helicon.nl  

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van mbo sollicitatie TOA techniek en mechanisatie aan de sollicitatiecommissie via vacaturesmx@helicon.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen