Menu
Helicon MBO Velp

Medewerker communicatie

0,6 fte
Sluitingsdatum: 5 januari 2020

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten groeien.

Zorg jij er samen met ons voor dat studenten de juiste opleiding kiezen? Maak jij jongeren enthousiast voor onze school? Ben je een strategisch denkende doener met ervaring in en kennis van marketing en communicatie? Dan zoeken we jou als collega!

Je houdt je als spin in het web bezig met communicatieactiviteiten. Je belangrijkste taak is het werven van studenten en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan het organiseren van open dagen, het geven van voorlichting en het onderhouden van de website en social media. Jij zorgt ervoor dat onze school op een sterke manier zichtbaar is in de regio en bij de doelgroepen. Je werkt hierin nauw samen met de accountmanager onderwijs.

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van je?

Wat bieden we je?

Een leuke, afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 7 van de cao mbo, minimaal € 1.987 en maximaal € 2.983 bij een full-time benoeming. De aanstelling is in eerste instantie tijdelijk, met uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Madelon Schepers (accountmanager onderwijs) via mc.schepers@helicon.nl. Stel je vraag in verband met de kerstvakantie uiterlijk 18 december, dan krijg je voor de vakantie nog reactie.

Stuur je gemotiveerde reactie met CV uiterlijk zondag 5 januari 2020 naar vacaturesmv@helicon.nl onder vermelding van “Sollicitatie medewerker communicatie”, t.a.v. Arjen Jaarsma, directeur Helicon MBO Velp. Solliciteer je in de kerstvakantie? Dan krijg je in de week van 5 januari een bevestiging van ons.

De eerste gesprekken zijn op woensdag 15 januari, de tweede gespreksronde is op maandag 20 januari.

De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen