Helicon MBO Tilburg

Docent Stad en wijk

0,6 tot 0,8 fte
Sluitingsdatum: 5 mei 2019

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Als expert stad en wijk heb je een achtergrond in sociaal werk of wijkwerk. Je hebt kennis van sociale innovatie en wat het betekent om samen met bewoners de leefbaarheid in de wijk en stad te verbeteren. En hoe in de toekomst de duurzame stad er uit moet zien.

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van je?

Verder vinden we het belangrijk dat je je herkent in de volgende karakterschets; bruggenbouwer, (maatschappij) kritisch, mondiale denker, coachend en reflecterend.

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, vanaf 1 juni 2019 minimaal € 2.820 en maximaal € 4.218 bruto per maand bij een fulltime-benoeming.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via (013) 462 71 10

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van docent Stad en wijk, uiterlijk 5 mei 2019 naar vacaturesmt@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen