Helicon MBO Tilburg

Stagiair gezocht voor de opleiding Stad en mens

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen. Vanuit onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen. Onze bedoeling: we willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen en studenten.

Wij verzorgen binnen onze opleiding Stad en Mens een leerlijn op het gebied van Leren & ontwikkelen. In de L&O leerlijn werken onze studenten aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. We besteden aandacht aan thema’s die studenten helpen om beter zicht te krijgen op de vraag wie ze zijn en waar hun kwaliteiten liggen. Hierdoor proberen we de student op weg te helpen in zijn of haar (studie) loopbaan.

Daarnaast vinden we het belangrijk om onderwerpen te behandelen die in de maatschappij actueel en relevant zijn.
Waar nodig proberen we met de L&O lessen ook aan te sluiten op de leerstof uit de andere lesuren. Dient de student bijvoorbeeld aan het einde van de periode een vlog op te leveren? Dan proberen we tijdens de L&O lessen onder andere stil te staan bij wat vloggen is en welke aspecten belangrijk zijn bij het maken van een vlog.

Dit is een nieuwe leerlijn binnen de opleiding die we nog wat steviger weg zouden willen zetten. Hier ligt dus een mooie ontwikkel uitdaging.

Mocht jouw stageopdracht hier op aansluiten dan komen wij graag met jou in contact. Een enthousiast team van medewerkers zal jou begeleiden zodat jij je talent en interesses verder kunt ontwikkelen. 

Ben jij als zelfstandige, leergierige en gemotiveerde student(e) geïnteresseerd? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar Jenneke Pulles, Teamleider MBO Tilburg via j.pulles@helicon.nl  en vermeld je opleiding, duur van de stage, startdatum en een omschrijving van je stage- of afstudeeropdracht. 

Deel deze pagina opDelen