Menu
Helicon MBO Nijmegen

Teamleider Helicon MBO Nijmegen

1,0 fte
Sluitingsdatum: 3 april 2020

Helicon algemeen
Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze bedoeling? We willen écht van betekenis zijn voor onze studenten! We willen de levens van onze studenten aanraken.

Dat doen we met elkaar op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze studenten groeien.

De school waar je gaat werken
Helicon MBO Nijmegen is een praktijkgerichte school met opleidingen op het gebied van Dier, Paraveterinair, Hovenier en Tuin- en landschapsinrichting, Stad en mens en Maatschappelijke zorg en groen (Zorgboerderijen).

De onderwijsteams zijn zelfstandig maar werken ook samen en worden ondersteund door een kleine staf en een zorgteam.

De samenwerking met werkgevers en andere inhoudelijke professionals is zeer actief en er wordt hard gewerkt om jonge mensen voor de arbeidsmarkt en/of doorstroming naar vervolgonderwijs klaar te stomen en om werkenden mogelijkheden te bieden voor Leven Lang Ontwikkelen.

Stimuleer en professionaliseer je jezelf en je collega’s? Neem je graag verantwoordelijkheid? Heb je een positieve grondhouding? En wil je een bijdrage leveren aan bovengenoemde zaken? Dan ben jij mogelijk de energieke en ambitieuze teamleider die we zoeken! 

Context
Bij Helicon werken we in onderwijsteams geformeerd rondom de studenten van een opleiding. Het team is samen verantwoordelijk voor het onderwijs van een opleiding. Als teamleider bij Helicon MBO Nijmegen geef je leiding aan minimaal twee teams. Kun jij je teams inspireren? Stimuleer en professionaliseer je je collega’s? En wil je een bijdrage leveren aan de continue onderwijsvernieuwing die is afgestemd op de wereld om ons heen? Dan ben jij mogelijk de energieke en ambitieuze teamleider die we zoeken!

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van je?

 

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is onder voorbehoud van opleiding en ervaring ingedeeld in salarisschaal 12 van de cao mbo, maximaal € 5.414,00 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou! 
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Arjen Jaarsma, directeur, tel. 06 51596373

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV uiterlijk 3 april 2020 naar vacatures@helicon.nl  

De 1e gespreksronde zal plaatsvinden op dinsdag 14 april 2020 tussen 13.00 uur – 16.00 uur op de stafdienst van Helicon opleidingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld 

Deel deze pagina opDelen