Menu
Helicon MBO Nijmegen

Docent Paraveterinair

0,6 - 0,8 fte
Sluitingsdatum: 26 november 2019

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Het team paraveterinair van Helicon MBO Nijmegen is op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Graag komen we in contact met iemand met ervaring in de diergeneeskunde. Heb jij gewerkt in de praktijk en zou je graag een overstap (of een combinatie) willen maken naar (met) het onderwijs? Heb jij naast lesgevende ambities, ideeën over hoe de paraveterinair van de toekomst eruit zou moeten zien, netwerkende capaciteiten en zin in ondernemen? Dan komen we graag met jou in contact.  

Helicon MBO Nijmegen heeft een uitdagende en ondernemende functie beschikbaar. De komende jaren wordt er hard gewerkt aan een verbetering van het curriculum en van de praktijkonderwijsruimte die de school inpandig heeft. Dit alles in goed overleg met het bedrijfsleven in de regio en daarbuiten.

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van je?

Verder vinden we het belangrijk dat je je herkent in de volgende karakterschets; bruggenbouwer, (maatschappij) kritisch, mondiale denker, coachend en reflecterend.

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo(indien je bevoegd bent in je vakgebied), minimaal € 2.820 en maximaal € 4.218 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. 

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!
De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wil je meer informatie? Neem dan contact via (024) 374 13 00

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van docent Paraveterinair, uiterlijk 26 november 2019 naar vacaturesmn@helicon.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen