Helicon MBO Nijmegen

Teamleider Helicon MBO Nijmegen

0,8-1,0 fte
Sluitingsdatum: 26 oktober 2018

Helicon MBO Nijmegen is sterk in beweging  op het gebied van onderwijs en organisatie. Daarbij maken de  onderwijsteams een grote stap in  taakvolwassenheid en zelfstandigheid. Daarnaast zijn de   onderwijsteams nauw betrokken bij het opstellen en uitvoeren van verschillende beleidslijnen. Kun jij je team in hun kracht zetten? Stimuleer en professionaliseer je jezelf en je collega’s? En wil je een bijdrage leveren aan de continue onderwijsvernieuwing en organisatievernieuwing? Dan ben jij de energieke en ambitieuze teamleider die we zoeken!

Wat ga je doen?

 
Wat vragen we van je?

 

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is onder voorbehoud van opleiding en ervaring ingedeeld in salarisschaal 12 van de cao mbo (minimaal € 3.604,- en maximaal € 5.292,- bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Peter Sonnenberg, directeur Helicon MBO Nijmegen via telefoonnummer 024 374 13 00 / 06 48155311 of per mail p.sonnenberg@helicon.nl
Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV uiterlijk 26 oktober 2018 naar vacatures@helicon.nl

Een gesprek met onze loopbaan- en selectiecommissie maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. De gesprekken vinden waarschijnlijk plaats op donderdag 8 november 2018 in Den Bosch. De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen