Helicon MBO Helmond

Docent Outdoor & Recreatie (ter vervanging van zwangerschapsverlof)

0,8 - 1,0 fte
Sluitingsdatum: 21 oktober 2018

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze leerlingen groeien.

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

 Als je bij Helicon MBO Helmond wilt werken, weet je leerlingen te inspireren, ben je ambitieus, creatief en betrokken. Beroepsgericht onderwijs is een uitdaging voor je en jouw manier van werken wordt gekenmerkt door een sterke proactieve houding. Daarnaast ben je persoonlijk in je contact met anderen en samenwerkingsgericht.

Wat ga je doen?

Wat vragen we van je?


Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied), minimaal € 2.757 en maximaal € 4.123 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. 

Word jij enthousiast van deze functie?

Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bart van Erp via b.vanerp@helicon.nl

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van sollicitatie Docent Outdoor & Recreatie ter attentie van Cyrille van Bragt, uiterlijk 21 oktober 2018 naar: vacaturesmh@helicon.nl

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina opDelen